Neprehliadnite

V Báči a Sedíne poznajú majstrov

 

Posledný augustový víkend sa za krásneho slnečného počasia konali Otvorené majstrovstvá GC Welten Báč na rany 2017. Účastníci turnaja boli svedkami skvelých výsledkov v mužskej, ženskej aj seniorskej kategórii. Najmä v ženskej kategórii nebola núdza o drámu, napokon o klubovej šampiónke rozhodlo až play-off.

Víťazom mužskej kategórie a absolútnym majstrom klubu pre tento rok sa stal Oliver Gábor s výkon 146 úderov. Na druhom mieste skončil Maroš Ďurík (148), o sedem úderov na konte viac mal ešte tretí Peter Straňák. V súťaži žien získala majstrovskú trofej Hana Dzubáková, ktorá o svojej výhre nad Lindou Ilavskou (obe 151 úderov) rozhodla až v rozstrele na jamke číslo 10.

Bronzovú priečku obsadila so stratou jedenástich úderov Miriam Masárošová. V kategórii seniorov sa presadil bývalý dlhoročný futbalista Milan Dobrocký (162 úderov). O päť úderov slabší výkon predviedol Ján Lešo a tretiu priečku obsadil Vladimír Míček (168 rán).

Svojich klubových majstrov už poznajú aj v Sedin Golf Clube, pričom historický prvým absolútnym šampiónom sa stal Tadeáš Teťák. V hlavnej mužskej kategórii skončil za Teťákom druhý Pavol Segéň a s tretím miestom sa musel uspokojiť Jakub Kokavec. Medzi ženami nenašla premožiteľku Dagmar Bizoňová, druhá skončila Iveta Kokošová a na tretej pozícii skončila Lucia Wurnová.

V kategórii Stableford HCP 18,5 – 54 triumfoval František GÖgh, druhú priečku si vybojoval Roland Sill a tretiu priečku obsadil Michal Béreš. Víťazom juniorskej kategórie sa Tadeáš Teťák, ktorý však svoje miesto gentlemansky prenechal druhému v poradí Jakubovi Kokavcovi. V súťaži seniorov sa najviac darilo Rolandovi Hnilicovi.

-jj-, welten.sk, golfsedin.sk

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv