Neprehliadnite

V Agame majú dôvod na oslavu!

 

Členovia Golfového klubu Agama majú dôvod na úsmev. Len nedávno sa totiž uskutočnilo rokovanie so zástupcami Hornonitrianskych baní a.s., ktorí potvrdili, že banská činnosť pod golfovým ihriskom vzdialeným 3 km od Bojníc už definitívne odznieva.

Podľa prezidentky klubu Petry Dzurikovej prežila Agama najťažší rok svojej doterajšej existencie. „Každý, kto na naše ihrisko nezanevrel a chodil aj tak hrať, tak videl, že sa nám postupne prepadával drajving. Trhliny sa nám porobili na fervejoch a grínoch, pričom napríklad grín číslo 4 sa celý naklonil,“ vyberá nepríjemné spomienky šéfka klubu.

Tamojší golfoví nadšenci často museli odpaľovať z provizórnych odpalísk na jamke číslo 5. Neskôr sa zase z dohľadu stratil grín číslo 4, pričom grín na jednotke sa prepadol minimálne o dve poschodia dole. A napokon, v tých najväčších horúčavách sa z ihriska vytratila voda.

„Teraz sa už môžem priznať, že keď sme mali rokovanie v zime s baníkmi, vážne sme rozmýšľali, že golfovú sezónu 2017 budeme musieť vynechať a areál bude zatvorený. Som preto veľmi rada, že sa tak nestalo, napriek týmto vplyvom ľudia chodili naďalej. Neodradila ich ani banská činnosť, ani znížená kvalita plôch a ihriska. Za to im patrí naša veľká vďaka. Znova sa tak len potvrdila klubová sila Agamy,“ dodala Dzuriková.

V Agame je už teraz vo výstavbe nová jamka PAR 5 a na gríne sa už intenzívne pracuje. Ďalej upravili na jamke č. 5 krásne nové odpaliská. Nakoľko sa im v klube podarilo vytvoriť nádherný južný svah – budujú malú vinicu s odrodami, ktoré sa pestovali kedysi na Hornej Nitre…

-jj-, agamagolf.sk

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv