Neprehliadnite

Spilková v Španielsku plnila sny, z malého diváka urobila kedíka

 

Tomu sa povie zážitok na celý život. Klára Spilková zrejme na turnaji Open de Espaňa nepočítala s tým, že prejde katom a tak prvé dve kolá absolvovala bez kedíka. V Andalúzii sa však prebojovala do finálových kôl, kde je pomáhala s vakom malý Jirka, ktorý bol dovtedy len v úlohe diváka.

Ten s najlepšou českou golfistkou strávil na ihrisku v Real Club de Golf Guadalmina už úvodné dve dejstvá vo štvrtok a piatok, to však len v spomínanej role diváka. Spilková tak mladému golfovému nadšencovi za odmenu ponúkla na víkend prácu.

„Ďakujem mladému golfistovi Jirkovi, ktorý so mnou chodil prvé dva dni ako divák, a pretože som tentoraz nemala kedíka poprosila som ho o pomoc v posledným dvoch kolách,“ prezradila Spilková na sociálnej sieti: „Jirka sa nebál a išiel do toho naplno. Nakoniec z nás bola parádna dvojica a Jirka z toho má nezabudnuteľný zážitok.“

Spilková na turnaji neďaleko Málagy útočila po prvom kole na Top 10, ale v tom druhom zaváhala a musela sa strachovať o kat, ktorým prešla o jedinú ranu. O jeden úder si pohoršila ešte v sobotu, v nedeľu ale aj s Jirkovou pomocou predviedla svoje najlepšie kolo na turnaji, keď zaznamenala jeden z najlepších výsledkov dňa (67/-5), a katapultovala sa o 33 miest na delenú 30. priečku.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv