Neprehliadnite

Presidents Cup 2019 sa bude hrať v decembrovom termíne

 

Termínové zmeny v tradičnom golfovom kalendári sa v roku 2019 nedotknú len veľkých turnajov. Netradičný dátum čaká tiež 13. ročník Prezidentského pohára. Súboj družstva USA a Medzinárodného tímu bez Európanov sa presunie z prelomu septembra a októbra na polovicu decembra. Hrať sa totiž bude v Austrálii.

U protinožcov vrcholí golfové leto práve v novembri a decembri. Posledný kalendárny mesiac v roku sa potom už tradične hrajú turnaje Australian Open a Australian PGA Championship. Presidents Cup tak nadviaže na tieto dve podujatia v termíne od 12. do 15. decembra.

Prezidentský pohára sa konal v Austrálii naposledy v roku 2011, vtedy sa hralo v novembri. Pri prvej austrálskej zastávke (1998) potom dokonca v decembri, pričom práve v Melbourne sa zrodila zatiaľ jediný výhra Medzinárodného tímu.

V roku 2019 to však nebude jediná novinka v tradičnom kalendári turnajov. Prekopaný bude prakticky celý ročník US PGA Tour, keď hlavnými zmenami sú presun The Players na marec, US PGA Championship sa bude hrať v máji a FedEx Cup bude vrcholiť o niekoľko týždňov skôr.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv