Neprehliadnite

Pieters musel na Czech Masters patovať so železami

 

Belgičan Thomas Pieters triumfoval na Albatrosse pred dvomi sezónami, vlani skončil druhý, ale v pamäti mu zostane aj 4. ročník turnaja D+D REAL Czech Masters. Tentoraz však z iného dôvodu. Zahral totiž šesťpat, vzápätí od hnevu zlomil pater a tak musel v závere kola patovať so železami.

Pieters pri premiére íventu D+D REAL Czech Masters v roku 2014 neprešiel katom, na ďalších dvoch však žiaril. V roku 2015 si v Českej republike pripísal svoje prvé víťazstvo na European Tour v kariére a vlani bol blízko obhajoby, keď skončil druhý, úder za víťazným Paulom Petersonom.

V tejto sezóne síce do tretice dal na Albatrosse kat, ale od začiatku bolo jasné, že najvyššie priečky sa mu tentoraz zďaleka vyhli. Po troch dejstvách bol dva údery pod parom a delil tridsiatu pozíciu. V záverečný deň potom namiesto útoku na Top 10 zamieril do suterénu leaderboardu.

Do finálovej rundy síce vstúpil berdíkom na jednotke, ale do nepohody sa dostal dvoma bogey na jamkách 3 a 5. Absolútny kolaps ale prišiel až na štvorparovej osmičke, na ktorej zahral „snehuliaka“ (pozn. jamka zahraná na osem úderov). A to napriek tomu, že trafil grín v regulácii.

Lenže úplne zlyhal s paterom v ruke, keď loptičku do jamky poslal až na šiesty pokus. Pieters následne svoj pater v návale hnevu zlomil. Kolo tak musel dohrávať bez neho a na grínoch tak využíval najrôznejšie železá. Len pri jednej palici, ktorú by vymenil za pater, nezostalo, často patoval s tou, s ktorou hral svoju ranu do grínu. Na zostávajúcich desiatich jamkách zapisoval sedem bogey, dva pary a jedného berdíka potom, čo zahral skvele z odpaliska trojparovej trinástky. Ani to ale jeho očividné znechutenie nevymazalo, kolo dohrával len z povinnosti.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv