Neprehliadnite

LPGA zrušila októbrový turnaj v Šanghaji

 

Nielen vedenie Ladies European Tour (LET) má v tejto sezóne problémy s organizovaním turnajov. Lenže zatiaľ, čo v prípade európskej série sú dôvody ekonomicko-manažérske, najprestížnejšia LPGA Tour doplatila v Číne na problémy organizačno-politické.

Predstavitelia LPGA vydali vyhlásenie, v ktorom hráčkam a tiež fanúšikom na poslednú chvíľu oznámili, že zrušili turnaj Alisports LPGA, ktorý sa mal uskutočniť 5.-8. októbra v čínskom Šanghaji. Podľa komisára LPGA Mika Whana neboli ázijskí organizátori schopní získať povolenie od miestnych orgánov na usporiadanie akcie.

„Najsmutnejšie na tom je, že máme titulárneho sponzora, organizátora turnaja, televíznu produkciu aj hostiteľské miesto pripravené to všetko odštartovať,“ uviedol Whan vo vyhlásení. „V Číne však športové akcie na tejto úrovni nemôžu prebiehať bez povolenia na viacerých úrovniach. A schválenie na miestnej úrovni nám bolo vo finále odoprené,“ doplnil.

Čínsky turnaj sa hrával od roku 2013 v Pekingu pod názvom Reignwood LPGA Classic. Pred novou sezónou bolo oznámené jeho presunutie do Šanghaja s dotáciou 2,1 milióna dolárov. Prvenstvo mala obhajovať In-Kyung Kim z Kórejskej republiky.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv