Neprehliadnite

Hotel pri mlyne Pegas Open 2017

 

Záver mesiaca august a začiatok septembra predstavuje pre Golfový klub Pegas už tradične obdobie, keď sa koná najdôležitejší turnaj sezóny – majstrovstvá klubu. Rovnako ako minulý rok, aj v tejto sezóne bol dejiskom šampionátu rakúsky Schönfeld.

Názov Hotel pri mlyne Pegas Open 2017 prezrádza pokračujúcu spoluprácu klubu s domácim hotelom, nachádzajúcim sa v Lozorne. V rámci turnaja mohli súťažiaci súperiť v niekoľkých kategóriách: hlavné kategórie muži a ženy, vedľajšie kategórie juniors (do 14 rokov), seniors (nad 50 rokov) a seniors masters (nad 70 rokov). Celkovo sa turnaja zúčastnilo 83 hráčov.

Charakteristickou črtou majstrovstiev Pegasu je, že okrem Putovného pohára pre celkového víťaza sa súťaží aj o parkovacie miesta, najbližšie ku clubhousu. Celkovým víťazom turnaja a novým majstrom klubu pre rok 2017 sa stal Samuel Šitina, ktorý zahral 74 rán (+2). Titul majsterky klubu a takisto kategóriu najlepší junior obhájila mladá nádej klubu Alexandra Maliková s výsledkom 76 rán (+4).

Seniorským majstrom klubu sa stal Igor Taraba s výsledkom 80 rán (+8). Novozaradenú kategóriu seniors masters vyhral Anton Holos (90 rán). Súčasťou turnaja boli i doplnkové súťaže nearest to the pin (víťaz Ľubomír Miščík) a longest drive (víťazi Samuel Šitina a Lucia Blažíčková). Ozdobou turnaja bol eagle zahraný na jamke č.7 pánom Richardom Hudecom.

Víťazi turnaja Hotel pri mlyne Pegas Open 2017 (zľava doprava):
Lucia Blažíčková (longest drive ženy), Ľubomír Miščík (nearest to the pin muži), Simona Bubánová (kategória seniors ženy – víťazka), Anton Holos (kategória seniors masters – víťaz), Samuel Šitina (kategória muži – víťaz, longest drive muži a absolútny víťaz turnaja), Alexandra Maliková (kategória ženy – víťazka, kategória juniors – víťazka), Maroš Ďurík (kategória muži – 2.miesto), Elena Mária Tarabová (kategória ženy – 3.miesto), Margaréta Verešová (kategória ženy – 2.miesto), Igor Taraba (kategória seniors muži – víťaz) a Bernard Vereš (kategória muži – 2.miesto)

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv