Neprehliadnite

Footgolf Rajec Cup 2017

 

Nedávno sa v rezorte Golf Park Rajec uskutočnil prvý footgolfový turnaj, ktorý tamojší nadšenci organizovali vo vlastnej réžii pod názvom Footgolf Rajec Cup 2017. Tento turnaj bol určený pre všetkých záujemcov, ktorí chceli prísť medzi sebou súťažiť na turnaji.

Hráči z rajeckého klubu, ktorí začali s týmto športom práve v tejto sezóne, tak dostali vlastne prvú príležitosť zahrať si súťažný footgolf. Na turnaji sa napokon zúčastnilo dvanásť hráčov, pričom tretinu tvorili práve noví hráči FootGolfu. Súťažilo sa v štyroch kategóriách.

Medzi mužmi vyhral a absolútnym šampiónom turnaja sa stal Juraj Gubáni s celkovým skóre 67/-5, v kategórii juniorov sa tešil z prvenstva Samuel Mišík (91/+19) a v kategórii seniorov dominova Ján Horváth (76/+4).

Víťazi jednotlivých kategórii si odniesli trofeje od Golf Park Rajec a voucher na voľný vstup do vodného a saunového sveta od Spa Aphrodite – Kúpele Rajecké Teplice. Zároveň boli vyžrebovaní šťastlivci, ktorí dostali voľné vstupy od FootGolf Rajec na ihriskách PRO aj MASTER.

-jj-, golfparkrajec.sk

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv