Neprehliadnite

Westwood sa rozišiel s dlhoročným agentom

 

Jedna z hviezd blížiaceho sa turnaja D+D REAL Czech Masters Lee Westwood ukončila spoluprácu so svojim agentom Andrew „Chubby“ Chandlerom, ktorý ho zastupoval dlhých 24 rokov. Po nedávnej rozlúčke Phila Mickelsona s kedíkom Jimom Mackayom po 25 rokoch, sa tak golfový svet dozvedel ďalšiu nečakanú správu.

Westwood a Chandler mali vzťah, ktorý ďaleko presahoval jednoduché spojenie agenta a hráča. Byli to totiž dlhoroční priatelia. Anglický golfista zároveň opúšťa Chandlerovu agentúru International sports management (ISM) a prechádza pod krídla športového gigantu IGM. ISM odchod bývalej svetové jednotky potvrdila, ale odmietla ho akokoľvek komentovať.

Dôvody tak zostávajú nejasné, ale všeobecne sa má za to, že medzi Westwoodom a jeho teraz už bývalou agentúrou existuje právny spor. Westwood bol spoločne s Darrenom Clarkom jednou z prvých Chandlerových akvizícii potom, čo svoju agentúru založil v roku 1991. Spoločne potom zažili najväčšie Westwoodove úspechy, vrátane osemnástich umiestnení v TOP 10 na všetkých majoroch, dvoch titulov na US PGA Tour, 23 na European Tour a siedmich triumfov v Ryder Cupe.

Westwood a Chandler si neboli blízki len na golfových ihriskách. Spoločne vlastnili aj mnoho pretekárskych koní, z ktorých Hoof It vyhral v roku 2011 cenu Handicapper of the Year, keď vyhral slávny Steward´s Cup. Život 44-ročného Angličana tak naďalej prechádza veľkými zmenami. Westwood pred dvoma rokmi opustil svoju ženu Laurae, s ktorou má dve deti, a odsťahoval sa na Floridu. Tam žije so svojou novou partnerkou, fitness trénerkou Helen Storeyovou.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv