Neprehliadnite

V Missouri môžete platiť za presný čas strávený na ihrisku

 

S revolučnou ponukou platby za čistý čas strávený na golfe prišli v americkom Missouri. V miestnom rezorte The Lodge of Four Seasons ponúkajú golfistom možnosť platiť nie za 18 jamiek, ale za čas strávený na ihrisku. Môžete si tak kúpiť napríklad len hodinu golfovej hry.

Rýchlosť a tempo hry je dlhodobo veľkou golfovou témou. Nie každý si môže dovoliť stráviť na ihrisku napríklad aj päť hodín, aby stihol obísť osemnástku. A platiť plnú cenu fee s vedomím, že stihnem odohrať len pár jamiek….

Nadšenci z Missouri sa preto rozhodli zaviesť novinku a vedľa tradičného fíčka za osemnástku, ktorá na ihrisku Cove stojí na jar 39 amerických dolárov a v letnej sezóne okolo 90 USD, si môžete kúpiť len časový úsek v cene 10 dolárov za hodinu.

„Je to naše prvenstvo. V golfovom priemysle pracujem 25 rokov, ale nikdy som nevidel na žiadnom inom ihrisku tento spôsob platenia,“ uviedol Matt Tausig, ktorý má v rezorte na starosti golf. Otázkou zostáva, ako bude tento experiment fungovať hlavne v letných mesiacoch, keď sú ihriská zaplnené a otvorená je aj miestna druhá osemnástka Ridge.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv