Neprehliadnite

Užil Woods okrem silných liekov aj marihuanu?

 

Zámorský mediálny gigant ESPN priniesol nové informácie ohľadne nedávneho zatknutia Tigera Woodsa, ktorého polícia zadržala za šoférovanie pod vplyvom piatich látok. Podľa čerstvej toxikologickej správy je medzi nimi aj látka, ktorá sa v tele objaví potom, čo človek užije marihuanu.

V spomínanej toxikologickej správe sa uvádza, že v tele bývalej svetovej golfovej jednotky sa na šli tieto látky: Hydrokodone – užívaný v liekoch proti bolesti, ako je Vicodin, Hydromorfon – opäť liek proti bolesti známy ako Dilaudid, Alprazolam – liek proti úzkosti, známy tiež ako Xanax, Zolpidem – liek na nespavosť, známy tiež ako Ambien a Delta-9 carboxy THC – aktívna látka metabolizujúca v tele po užití marihuany.

K nepríjemnému incidentu došlo na Floride, keď tamojšia polícia našla Woodsa spiaceho na volante odparkovaného auta, ale s naštartovaným motorom a zapnutými svetlami. Americký goflista sa však cíti nevinný a z tohto dôvodu sa minulý týždeň ani nezúčastnil na súdnom vypočúvaní v Palm Beach Gardens na Floride, kde má byť obžalovaný.

Zatiaľ nie je jasné, či mal Woods všetky svoje lieky na predpis od lekárov. Čo sa týka prípadného užitia marihuany, tá je v štáte Florida na lekárske účely povolená. „Ako som už vravel predtým, vyhľadal som profesionálnu pomoc ohľadne zvládnutia mojich liekov. V minulosti som sa pokúšal sám o užívanie liekov proti bolesti chrbta a poruchám spánku vrátane nespavosti. Teraz už ale viem, že bez lekárskej pomoci to bola chyba,“ uviedol Woods vo svojom vyhlásení pre zámorské médiá.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv