Neprehliadnite

Účasť na Czech Masters potvrdil aj Francúz Dubuisson

 

Organizátori tohtoročného D+D REAL Czech Masters sa už pochválili niekoľkými známymi menami, ktoré sa predstavia na turnaji, no zrejme ešte nepovedali posledné slovo. Fanúšikovia u našich západných bratov sa môžu totiž najnovšie tešiť aj na účasť Francúza Victora Dubuissona.

Premiérovo sa Dubuisson ukázal na Albatrosse v roku 2015, keď obsadil so skóre -6 delenú 27. pozíciu. Štartovať mal na Czech Masters aj vlani, svoju účasť ale na poslednú chvíľu zrušil. Dvadsaťsedemročný golfista na seba po prvý raz výraznejšie upozornil v sezóne 2013, keď vyhral svoj prvý turnaj na European Tour v Turecku. Na rovnakom mieste o dva roky získal zatiaľ svoj posledný titul.

Na veľkých akciách sa Dubuissonovi najviac darilo v roku 2014. Na US Masters síce ešte nedal kat, ale už na US Open ukázal zlepšenie deleným 28. miestom. Na zostávajúcich dvoch majoroch potom víťaz Ryder Cupu zo škótskeho Gleneagles skončil dokonca v Top 10, keď bol deviaty na British Open a siedmy na US PGA Championship.

V spomínanej sezóne dokonca žiaril aj WGC jamkovke, kde prehral až vo finále s Jasonom Dayom z Austrálie. Počas 4. ročníka D+D REAL Czech Masters, ktorý sa uskutoční od 31. júla do 3. augusta, však bude Dubuisson „len“ jednou z mnohých hviezd. Už predtým svoju účasť potvrdili Nemec Martin Kaymer, Severný Ír Darren Clarke, Američan John Daly a Angličania Lee Westwood s Matthewom Fitzpatrickom.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv