Neprehliadnite

Turnajom Czech Masters odštartuje kvalifikácia na Ryder Cup 2018

 

V priestoroch pražského hotela InterContinental sa uskutočnila tlačová konferencia organizátorov a najväčších hviezd 4. ročníka D+D REAL Czech Masters. Na otázky novinárov ochotne odpovedalo kvarteto hlavných aktérov turnaja – Nemec Martin Kaymer, Američan John Daly, Severný Ír Darren Clarke a Angličan Lee Westwood.

Velikánov svetového golfu sprevádzal na stretnutí s médiami riaditeľ Ryder Cupu Európa Richard Hills, zástupca hlavného partnera Raiffeisenbank Igor Vida a promotér Petr Dědek. Prítomnosť šéfa európskeho Ryder Cupu znamená, že sa na Albatrosse začne okrem iného aj bodovanie do rebríčka pre Ryder Cup 2018. Hill so sebou aj priviezol skutočný Ryder Cup.

Žiadna zo spomínnaých štyroch hviezd nie je v Prahe po prvý raz. Clarke a Westwood tam už pred dvadsiatimi rokmi hrali turnaj Chemapol Open, kde anglický borec skončil siedmy (-13) a Clarke dvadsiaty (-10). „Skúšate moju pamäť zbytočne, ” usmieval sa Clarke pri spomienke na akciu z histórie. „Čo bolo pred 20 rokmi si nepamätám. Vlastne áno, celý týždeň som strávil pri bare,” zaspomínal Clarke.

Kaymer zavítal do českej metropoly aj nedávno. „Bol som tu v januári súkromne,” prezradil Kaymer. “Obdivoval som architekturu, atmosféru, ľudí, reštaurácie,” uviedol nemecký hráč . “A určite sa pôjdem pozrieť na futbalový zápas Česko – Nemecko, budem samozrejme fandiť Nemecku,” poznamenal Kaymer, ktorý sa teší na piatkový zápas kvalifikácie MS 2018 v pražskom Edene.

Enftant-terrible svetového golfu Daly, ktorý sa stal čerstvým krstným otcom syna Petra Dědka Danyho má Prahu veľmi rád: “Praha je pre mňa veľmi príjemným miestom, som rád, že tu môžem byť znova. Je to skvelé mesto.“ Po tlačovej konferencii sa hráči odobrali na loď na rieke Vltava, kde odplávali k pripravenému pontónu s grínom neďaleko Karlovho mostu, na ktorý odpalovali niekoľko úderov v súťaži s deťmi a českými profesionálmi.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv