Neprehliadnite

Stenson spoluautorom detskej knihy

 

Čerstvý víťaz turnaja Wyndham Championship a aktuálne šiesty hráč svetového rebríčka Henrik Stenson má zjavne nadanie nielen na golf. Najnovšie sa ujal úlohy spisovateľa, keď pomáhal švédskej autorke Ebbe Omarssonovej pri tvorbe detskej knihy.

Strieborný olympijský medailista nemusel ísť pre inšpiráciu ďaleko pri kreovaní detskej knižky, napokon je otcom troch detí – Lisy, Karla a Alici, ktoré má s manželkou Emmou. Spoluautorská prvotina šampióna vlaňajšieho British Open má 32 stránok a nesie názov Henke Golfmus. A ako už samotný názov napovedá, ide o myšku, ktorá hráva golf.

„Som nadšený zo spolupráce s Ebbou Omarssonovou a Snultronom Forlagom. Moja prvá detská knižka vychádza. Henke Golfmus je o viere v seba samého a nasledovaní svojich snov. Ide o motivačnú knižku pre deti,“ napísal na sociálnej sieti Stenson.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv