Neprehliadnite

Solheim Cup 2017: Európa – USA 2,5:5,5 po piatkových foursomoch a fourballoch

 

V americkom Des Moines, v hlavnom meste štáte Iowa, odštartoval v piatok úvodným hracím dňom 15. ročník Solheim Cupu. V prestížnom súboji ženských tímov vedie domáci celok USA nad Európou 5,5:2,5. Hráčk zo starého kontinentu síce viedli o jeden bod po dopoludňajších foursomoch, ale Američanky popoludňajšie fourbally absolútne ovládli a získali všetky štyri body.

Na ihrisku Des Moines Golf & Country Clubu s parom 73 a dĺžkou 6386 metrov je herným formátom hra na jamky. Celkovo sa musí odohrať 28 zápasov, pričom na celkové víťazstvo v Solheim Cupe je potrebné získať minimálne 14 bodov.

Americkou hrdinkou piatkových súbojov sa stala Danielle Kangová, tohtoročná šampiónka turnaja KPMG Women’s PGA Championship. Zámorská golfistka totiž vyhrala obe svoje štvorhry. Najskôr s Lisette Salasovou zdolala duo Carlota Cigandová, Caroline Massonová o jamku vo foursomoch. Do fourballu potom nastúpila po boku Michelle Wieovej a európsku dvojicu Jodi Ewartová- Shadoffová, Madelene Sagstromová zdolali 3&1.

Solheim Cup 2017
CELKOVO po 1. dni: USA – EURÓPA 5,5:2,5
/piatok/

Foursomy: Európa – USA 2,5:1,5
Reidová/Hullová (EU) – Kerrová/Thompsonová (USA)            REMÍZA

Kangová/Salasová (USA) – Cigandová/Massonová (EU)          1UP
Nordqvistová/Hallová (EU) – Creamerová/Ernstová (USA)    3&1
Icherová/Matthewová (EU) – Lewisová/Pillerová (USA)          1UP

Fourbally: Európa – USA 0:4
Wieová/Kangová (USA) – Sagstromová/Shadoffová (EU)        3&1

Yin/Salasová (USA) – Cigandová/Pedersenová (EU)                 6&5
Lincicomeová/Langová (USA) – Parkerová/Massonová (EU)  3&2
Lewisová/Pillerová (USA) – Hullová/Hallová (EU)                    2&1

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv