Neprehliadnite

Šéf US Masters a Augusta National ohlásil odchod

 

Po bradatých jedenástich rokoch oznámil William Porter „Billy“ Payne, že končí vo funkcii prezidenta golfového klubu Augusta National, ktorý je tradičným organizátorom major turnaja US Masters. Payne odíde do dôchodku po klubovej schôdzi, ktorá je na programe 16. októbra 2017, teda tri dni po jeho 70. narodeninách.

V rovnaký deň sa siedmym prezidentom v histórii slávneho klubu, ktorého poznávacím znakom sú zelené saká, sa stane Fred Ridley – súčasný predseda turnajovej komisie. Pred ním túto funkciu zastával Clifford Roberts (1933-1977), Bill Lane (1977-1980), Hord Hardin (1980-1991), Jack Stephens (1991-1998), Hootie Johnson (1998-2006) a Billy Payne.

„Pocta, ktorú mi poskytlo vedenie klubu Augusta National a US Masters, bola väčšia, než som si dokázal predstaviť,” uviedol Payne a dodal: “Odstupujem preto, že je správne v správnu chvíľu otvoriť dvere a pozvať niekoho nového, aby priniesol nové myšlienky a vytvoril novú víziu, ktorá bude ctiť nášho zakladateľa a slúžiť golfu mnoho ďalších rokov.

Payne, ktorý dostane titul čestného prezidenta – Chairman Emeritus, sympatizuje so svjim nástupcom Fredom Ridleym. „Som hrdý na to, že vyzývam svojho dobrého priateľa Freda Ridleyho, aby do budúcnosti viedol Augusta National a US Masters. Som si istý, že prinesie nové prísľuby a bude vždy verný odkazu Bobby Jonesa a Clifforda Robertsa. Fred bude vynikajúcim predsedom a bude mať moju plnú a nadšenú podporu,” uzavrel Payne.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv