Neprehliadnite

Puradies

 

Keď Michael, najmladší z rodu Madreiterových, hľadal názov pre najnovší prírastok rodinného impéria v malebnej dedinke Leogang v rakúskom kraji Salzburg, s údivom zistil, že len malou prešmyčkou slov Pure a Paradies získal medzinárodne zrozumiteľné slovo, ktoré najvýstižnejšie opisuje jeho cieľ a pocity hosťa zároveň.
Text Milan Štefančík/foto archív


Cieľom majiteľov je prepojiť nádhernú alpskú prírodu s dôkladným odpočinkom a získaním vnútornej rovnováhy. Odpočívať, meditovať a regenerovať telo i ducha je možné aj v novom originálnom wellness areáli Badehaus s rozlohou 400 m2, ktorý sa nachádza na brehu prírodného jazierka rovno za hotelom. Dostanete sa do neho priamo z výťahu dlhou krytou presklenou chodbou, zaručujúcou intimitu a pohodlie prejsť v župane a šľapkách, ktoré sú samozrejmou výbavou každej izby.


V kúpeľnom dome nájdete 4 priestranné sauny pre vyše 20 ľudí: bylinkovú (70 °C), fínsku (90 °C), parnú zo švajčiarskej borovice (70 °C) a „zemitú štôlňu“ (60 °C), všetky s nádherným výhľadom na očarujúci exteriér. Majestátnosť a magickú silu hôr si ešte viac uvedomíte v odpočivárňach na 2. a 3. poschodí, ktoré pôsobia veľmi upokojujúco až ochranne.


Dve infračervené sauny, moderné sprchy, osušky, bylinkové čaje, voda, časopisy, komfortné postele, stoličky, pulty a stolčeky plne napĺňajú potreby odpočívajúcich. Skôr, ako sa vyberiete na kozmetickú procedúru, masáž alebo jogu, nezabudnite sa osviežiť v jazierku, pochodiť po tráve bosou nohou, dotknúť sa kameňov, pokochať sa záhradnou Feng shui. Otvorte a zapojte všetky zmysly. Len tak môžete plnohodnotne oceniť to, čo vám alpský hotel vo svojom wellness ponúka.


Jedinečné procedúry

Keď sa už raz naozaj ocitnete v tomto zázračnom raji, nenechajte si ujsť procedúry, ktoré inde nenájdete. Pur vital, pur classic vám po analýze a následnom čistení pokožky umožnia schladiť ju a zvláčniť nanesením čistého gélu Aloe Vera priamo z jej listov. Pre mládež je pripravené to isté. Žiadajte Pur clean 14 – 18!


Z masážnych techník si nenechajte ujsť masáž lymfatických uzlín, kyneziologické lepenie pásky na poranené alebo presilené svaly, šľachy, poúrazové stavy. Procedúra Don Breus pomáha uvoľňovať zadné svalstvo pomocou dlhých pohybov a, samozrejme, i kombináciou oleja z miestnych bylín s regeneračnými účinkami, uvoľňujúcimi svalstvo.

Ak by ani toto nebolo dostatočne originálne, tak potom zostáva už len Kryštálovo piesková posteľ, stimulujúca metabolizmus a cirkuláciu krvi vo vašom tele. Túto krátku, ale vysoko účinnú 25 minútovú procedúru sa odporúča kombinovať s niektorou z ďalších masáží. Veľmi populárne sú aj masáže pre dvoch.

Joga sa dá cvičiť v skupinách do 10 ľudí od skorého rána do večera. Dvojhodinové čistenia čakier pod odborným dohľadom pre všetky stupne vyspelosti sú populárne a je určite vhodné sa do tried prihlásiť už v čase rezervácie hotelovej izby. Fitnes centrum obsahuje všetko, na čo ste zvyknutí vo svojej telocvični.

Nedá mi nespomenúť ešte možnosť izby Wolke 7 pre skutočných milovníkov všetkého vyššie uvedeného, kde máte celý kúpeľný dom v koncentrovanej podobe na ploche 80 m2 len a len pre seba. V ďalšom pokračovaní vám prinesieme viac informácii o samotnom hoteli a možnostiach oddychu mimo lyžiarskej sezóny. Nevynecháme ani možnosti hrať golf v blízkom okolí. Leto odkrýva totiž možnosti, ktoré sú v zime utajené pod vysokou pokrývkou snehu.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv