Neprehliadnite

Na Czech Masters povolené aj fotenie mobilmi, European Tour povolila uzdu

 

Predstavitelia European Tour sa snažia robiť všetko preto, aby bol golf populárnejší a v médiách na starom kontinente dostával väčší priestor. Pozitívne v tejto súvislosti pôsobí ich posledné rozhodnutie, keď povolili používanie telefónov aj počas turnajových kôl. Cieľom je, aby sa akcie z európskej túry dostali vo väčšom meradle na sociálne siete.

V podstate ide o ďalšie otvorenie sa svetu, ktoré európska séria podniká pod vedením šéfa Keitha Pelleyho, ktorý sa svojho úradu ujal pred dvoma rokmi v apríli. Prísne pravidlá dlhé roky zakazovali divákom na ihrisku počas hry čokoľvek fotiť.

„Rozhodnutie European Tour vítame. Sme radi, že aj českí fanúšikovia dostanú šancu urobiť si na našom turnaji pamiatku na najlepších hráčov sveta v podobe súkromných fotografií. Určitě to tiež zdvihne povedomie o našom turnaji, a to nielen na sociálnych sieťach,“ uviedol pre české médiá Petr Dědek, šéf promotérskej spoločnosti Relmost, ktorá organizuje D+D REAL Czech Masters (31. augusta – 3. septembra 2017).

Fanúšikovia sa môžu tešiť na nasledujúce novinky ohľadne používania mobilných telefónov:
– robenie fotografií pomocou mobilného telefónu bude povolené počas celého turnajového týždňa na všetkých miestach ihriska
– robenie videí pomocou mobilného telefónu bude povolené počas celého týždňa, avšak len v priestoroch, kde nebude prebiehať hra, ako sú tréningové plochy, špeciálne mobilné zóny atp.
– telefonovanie bude povolené počas celého týždňa, avšak len v priestoroch, kde nebude prebiehať hra
– používanie internetových dát, či už pre písanie správ, vybavovanie emailov, sociálnej siete alebo iné aplikácie, bude povolené kedykľvek a kdekoľvek.

Všetko ale bude mať samozrejme svoje racionálne hranice. Fanúškovia aj naďalej budú musieť mať svoje telefóny v tichom režime, aby hráčov nerušili. Rovnako tak budú musieť počúvať akékoľvek výzvy, či už príde od organizátorov turnaja, dobrovoľníkov, alebo napríklad aj samotných hráčov.

Zostáva otázkou, či bude možné kontrolovať, či fanúšikovia robia fotky, alebo videá. S čím ale aj naďalej fanúšikovia neuspejú, to sú klasické foťáky a kamery. Ty môžu počas celého týždňa využívať len akreditované média. Na ihriskách potom vzniknú nové špeciálne zóny pre užívanie mobilných telefónov bez obmedzení.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv