Neprehliadnite

McIlroy ešte v tejto sezóne nevyhral turnaj, zostáva však pokojný

 

Štvrtý hráč svetového rebríčka Rory McIlroy sa v tejto sezóne zatiaľ herne aj výsledkovo trápi. Na nedávnom 146. ročníku British Open síce skončil na sympatickej delenej štvrtej priečke, ale naďalej čaká na prvý titul v tejto sezóne. Víťaz 22 profesionálnych turnajov vrátane štyroch majorov nie je na také niečo navyknutý, no zostáva pokojný.

Niekdajší líder svetového rankingu, víťaz FedEx Cupu a trojnásobný šampión Race to Dubai však v anglickom Royal Birkdale nepatril v favoritom z jednoduchého dôvodu. Na troch turnajoch pred tretím majorom sezóny totiž neprešiel katom, čo znamená, že vo finálových kolách si nezahral na prestížnom US Open, Irish Open ani na Scottish Open.

McIlroy netriumfoval na major turnaji už pri posledných 15 pokusoch, pričom naposledy vyhral na US PGA Championship 2014. „V tejto generácii je veľmi náročné vyhrávať turnaje. Už tu nie je éra jedného muža. Je tu silné pole možných favoritov. Dúfam, že mám pred sebou ešte 15, či 20 rokov výborného golfu a sľubujem, že urobím všetko pre to, aby som získal ešte nejeden major,“ uviedol 28-ročný Severný Ír.

McIlroy, rovnako ako ďalší hráči budú mať príležitosť triumfovať na poslednom major turnaji v sezóne už za pár dní. Od 10. do 13. augusta bude v americkom Quail Hollow prebiehať ívent US PGA Championship. Čerstvý šampión British Open Jordan Spieth z USA sa pokúsi skompletizovať kariérny hetrik.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv