Neprehliadnite

Golfoví džentlmeni ešte nevymreli…

 

Komu česť, tomu česť! Tento prípad, v hlavnej úlohe s golfistom Chrisom Crawfordom, je dôkazom, že golf je ešte stále športom džentlmenov. Spomínaný borec sa priznal k nezistenému priestupku svojho kedíka, na základe ktorého ho diskvalifikovali z dobre rozohraného prestížneho turnaja US Amateur.

Turnaj, ktorý v minulosti vyhrali napríklad Phil Mickelson, Matt Kuchar, Matthew Fitzpatrick a samozrejme Tiger Woods (3 x), sa tento rok konal v Bel Air Country Clube v Los Angeles. A Crawford ho mal dobre rozbehnutý, než si uvedomil, že sa musí diskvalifikovať.

Čo sa vlastne stalo? Mladý Američan musel využiť služby miestneho kedíka, pretože ten jeho tesne pred turnajom ochorel. A ten počas íventu využíval meracie zariadenie so zapnutou dodatočnou funkciou na meranie sklonu ihrisku, čo sa však podľa pravidiel (14-3) nesmie.

Crawfordovi to došlo až počas druhého kola, keď jeho kedík pri oznamovaní vzdialenosti stále viac spomínal údaje o sklonu ihriska. „Bol som zrazu nepokojný a vedel som, že je niečo zle. Keď mi povedal, že má funkciu na vyhodnotenie sklonu ihriska, hneď som vedel, že musím sám seba diskvalifikovať,“ povedal Crawford pre zámorské médiá.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv