Neprehliadnite

European Tour priznala chybu, vrátila sa k pôvodnému webu

 

Oficiálny webový portál Euroepan Tour (www.europeantour.com) zmenil pred niekoľkými mesiacmi svoj vzhľad a funkčnosť. Na nový design si však užívatelia obtiažne zvykali a informácie v ňom ťažšie vyhľadávali. Vedenie najprestížnejšieho európskeho okruhu tieto sťažnosti vypočulo web vrátilo do pôvodného designu.

Prehľady turnajov, štartovné a výsledkové listiny sa vrátili k pôvodnej praktickosti, prehľadnosti, jednoduchšej a návykovej užívateľnosti. „Bol som sklamaný funkčnosťou našej novej platformy od jeho spustenia a úplne som pochopil frustráciu, ktorú ste s nami zdieľali,“ uviedol šéf European Tour Keith Kelley.

V otvorenom liste Kelley priznáva, že tentoraz európska séria vykročila vedľa: „Počúvali sme vašu spätnú väzbu a ceníme si všetkých z vás, ktorí si našli čas a kontaktovali nás. Verte, že aj naďalej budeme pracovať na ďalšom vývoji nášho webu a aplikácie, ale nič nebude spúšťať skôr, než si budeme stopercentne istí, či už z technickej, alebo designovej stránky,“ dodal Kelley.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv