Neprehliadnite

Dalyho 13-ročný syn dal svoje prvé eso na turnaji

 

Všetko nasvedčuje tomu, že v prípade Johna Dalyho nepadlo jablko ďaleko od stromu. Trinásťročný syn kontroverzného amerického golfistu, ktorý sa vola John Patrick Daly II, sa totiž na nedávnom turnaji American Junior Golf Association’s Stacy Lewis Junior All-Star Invitational blysol esom.

Daly junior svojho otca nezaprie. Podobnosť je tam veľká, a to nielen vizuálna. Teraz sa v ňom navyše prebúdza golfové zviera po otcovi. Na spomínanom turnaji vo Fayetteville Country Clube v Johnsone zaznamenal prvé hole-in-one v živote.

„Little John“, ako znie prezývka Dalyho mladšieho, predviedol učebnicový úder na trojparovej sedmičke. Daly senior uviedol, že zavesil eso päťkou železom zo vzdialenosti 174 metrov. To je úctyhodná vzdialenosť na tínedžera, ktorý chodí ešte len na základnú školu.

Lenže podľa všetkého majú Dalyovci tuto schopnosť vrodenú. Otec sa stal v roku 1997 prvým hráčom na US PGA Tour, ktorého dĺžka drajvu prekročila v sezóne priemer 300 yardov (274 metrov). Do roku 2003 bol dokonca jediným hráčom s touto štatistikou. Dokázal to zopakovať pravidelne v rokoch 1999 – 2008.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv