Neprehliadnite

Czech Masters napokon bez Dubuissona

 

Jeden z diváckych magnetov turnaja D+D REAL Czech Masters Francúz Victor Dubuisson sa napokon na Albatrosse nepredstaví. Golfistu z krajiny galského kohúta vyradili na poslednú chvíľu z účasti na podujatí zdravotné problémy so zubami.

Dvojnásobný šampión z European Tour vďaka akciám v Turecku, na seba najviac upozornil v roku 2014, keď predvádzal skvelé výkony na WGC jamkovke, kde prehral až vo finále s Austrálčanom Jasonom Dayom na 23. jamke.

V rovnakej sezóne respektíve kalendárnom roku navyše skončil na British Open a US PGA Championship v TOP 10. O rok neskôr sa potom zatiaľ po prvý raz a tiež naposledy predstavil českým fanúšikom, keď na Czech Masters obsadil delenú 27. pozíciu.

Namiesto rodáka z Cannes tak na Albatrosse budú pútať pozornosť golfových fanúšikov ďalšie hviezdy zo zeleného koberca. Svoju účasť na štvrtom ročníku D+D REAL Czech Masters (31. augusta – 3. septembra) totiž potvrdili Nemec Martin Kaymer, Angličan Lee Westwood, Američan John Daly, Severný Ír Darren Clarke, Belgičan Thomas Pieters alebo talentovaný Brit Matthew Fitzpatrick.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv