Neprehliadnite

„Beef“ Johnston si v budúcej sezóne na US PGA Tour zrejme nezahrá

 

Na dvoch stoličkách súčasne sa vôbec nesedí ľahko. Svoje by o tom vedel povedať u fanúšikov nesmierne obľúbený golfista v Európe aj zámorí Andrew „Beef“ Johnston. Bradatý Angličan však v budúcej sezóne už bude pôsobiť len na európskom okruhu.

Sezóna svojrázneho goflistu, ktorý miluje hovädzie mäso a pivo, nebola zrovna ukážková. Teraz sa však situácia obrátila ešte k horšiemu. „Beef“ sa navyše po prvom kole s bilanciou +7 odhlásil z 99. ročníka US PGA Championship ktorý bol posledným majorom v roku.

Bola to však vynútená absencia spôsobená zranením ramena. Pritom Johnston potreboval v Quail Hollow súrne uhrať čo najviac bodov do rebríčka FedEx Cupu. Momentálne v ňom figuruje na nepostupovom 185. mieste s jediným umiestnením v TOP 10.

„Beef“ bude potrebovať skutočne silný finiš na najbližšom turnaji Wyndham Championship, aby si uchoval svoju katru na US PGA Tour aj pre budúcu sezónu. Lenže jeho zranenie mu situáciu poriadne komplikuje. Reálne sú jeho šance, aby sa dostal minimálne na 125. miesto, veľmi nízke.

Johnston to zhodnotil realisticky, a tak sa už rozhodol, ktorým smerom sa bude minimálne v budúcej sezóne jeho kariéra uberať. „Budúci rok sa chystám hrať viac v Európe a vzdať sa karty na US. Je náročné hrať obe túry naraz, pokiaľ nefigurujete v TOP 50,“ uviedol 108. hráč svetového rebríčku profesionálnych golfistov.

„Beefova“ sezóna bola mixom golfu prevážne na US PGA Tour s občasným výletom na najlukratívnejšie podniky European Tour. Najlepším výsledkom bolo delené desiate miesto v Portoriku. Najviac peňazí zarobil na British Open v Royal Birkdale, kde zinkasoval za delenú 27. priečku 64.500 dolárov.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv