Neprehliadnite

Basketbalista Curry pri golfovom debute neprešiel katom, ale herne neprepadol

 

Hviezdny basketbalista Stephen Curry pri svojom premiérovom štarte medzi profesionálnymi golfistami neprešiel katom, ale herne rozhodne nesklamal. Na turnaji nižšej série Web.com Tour v kalifornskom Haywarde zahral dvojnásobný najlepší hráč NBA v oboch kolách zhodne štyri údery nad par a postup do víkendových kôl mu unikol o jedenásť rán.

„Teší ma, že som sa po tom nervóznom štarte nerozsypal,“ uviedol 29-ročný rozohrávač Golden State Warriors, ktorý vo štvrtok prvým odpalom na turnaji trafil golfový vozík. „Dvakrát 74 rán beriem. Udržal som pokoj a predviedol vyrovnaný výkon po celých 36 jamiek, na to som pyšný,“ dodal Curry.

Hoci zdolal len štyroch hráčov, ktorí absolvovali kompletné dve kolá, bol slávny basketbalista so svoju súťažnou premiérou spokojný. Aj preto, že si nepripísal žiadne vysoké čísla, ako mu niektorí neprajníci predpovedali. V kalifornskom Haywarde štartoval po prvý raz na turnaji, ktorý spadá pod PGA. K účasti na Ellie Mae Classic získal sponzorskú výnimku a zachoval si amatérsky status. Séria Web.com Tour je o jednu kategóriu pod elitnou US PGA Tour.

„Chcel som mať o trochu nižšie skóre, ale na druhú stranu som rád, že som zahral ďalšie slušné kolo. Mohlo to pokojne dopadnúť naopak a potvrdili by sa tie reči o 80 alebo 90 úderoch, ktoré som počúval pred turnajom,“ poznamenal nadšený golfista Curry, ktorý v minulosti často hrával golf na na turnajoch celebrít aj miešaných súťažiach pre amatérov a profesionálov.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv