Neprehliadnite

Tiger Woods zobral deti na stretnutie s obľúbenými hviezdami FC Barcelona

 

Hviezdny golfista Tiger Woods síce neprežíva ľahké obdobie v osobnom živote, ale na svoje deti nezabúda. Počas poslednej júlovej soboty ich vzal do Miami, kde zohrali exhibičné El Cláscio futbalisti FC Barcelona a Realu Madrid. Woods a jeho deti sa po zápase odfotili s obľúbenými hviezdami katalánskeho veľkoklubu.

Americký golfista už skôr niekoľkokrát uviedol, že momentálne je pre neho najdôležitejšie, aby sa bol schopný bezbolestne vrátiť do bežného života. A tým sú pre neho najviac jeho dve deti, desaťročná dcéra Sam a osemročný syn Charlie.

A tak s nimi vyrazil na Floride na futbal. Na miestnom štadióne Hard Rock sa totiž po dlhých 26 rokoch stretli v prípravnom zápase v rámci predsezónneho zámorského turné dva španielske veľkokluby. Mali napokon dobrú náladu, pretože ich obľúbená „Barca“ vyhrala 3:2.

Tiger vzal so sebou na štadión ešte dvoch najlepších kamarátov svojich detí a na celú päticu po zápase čakali priamo v šatni Argentínčan Lionel Messi a Uruguajčan Luis Suárez. Neskrývanú radosť zo spoločného stretnutia pritom nemali len deti, ale aj hviezdy z Nou Campu. Napokon, za všetko hovorí odkaz Suáreza sociálnej sieti, keď pod fotku s Tigerom napísal: „Fotografia so športovým idolom.“

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv