Neprehliadnite

The Open: Rovnaká letecká spoločnosť stratila palice hneď dvom golfistom

 

Nestáva sa to veľmi často, ale o to nepríjemnejšie je, keď profesionálny golfista zistí, že po dolete lietadlom s ním nepricestovali na miesto činu aj jeho palice. A práve to je aktuálny prípad Ryana Mcarthyho a Juliana Suriho, ktorých účasť na 146. ročníku The Open je ohrozená práve zo spomínaných dôvodov.

Palice austrálskeho golfistu McCarthyho sa stratili na priamom lete z Ríma a borec od protinožcov z toho bol dosť nešťastný. „Ako sa niečo také môže stať na priamom lete bez prestupu. Toto proste nechápem, je to neprofesionálnosť leteckej spoločnosti,“ hneval sa po prílete na sociálnych sieťach.

Paradoxne, rovnaká letecká spoločnosť – Vueling Airlines, stratila aj palice amerického hráča Suriho. Tohtoročný víťaz Czech Challenge z Kunětickej hory letel tiež priamym spojom, ale z Barcelony. „Je mi ľúto, že ani po 48 hodinách nemám svoje palice,“ sucho skonštatoval Suri, ktorého golfový set sa rovnako ako v prípade jeho kolegu našiel v Barcelone na batožinovom prekladisku. Obaja mali dostať svoje palice ešte pred štvrtkovým úvodným kolom.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv