Neprehliadnite

The Open – 3. kolo: Grace s rekordom na major turnajoch, vedie naďalej skvelý Spieth

 

Juhoafričan Branden Grace ozdobil tretí hrací deň na 146. ročníku The Open Championship rekordným skóre na major turnajoch. V parádnom kole nasúkal 62 úderov a katapultoval sa do najlepšej desiatky. Lídrom na ívente v anglickom Royal Brikdale je naďalej famózny Jordan Spieth.

V prvej polovici tretieho dejstva sa najčastejšie skloňovalo meno 29-ročného Gracea. Práve on totiž dokázal zahrať osem birdie ani jedno bogey a výsledkom 62 sa zapísal do histórie British Open. Ani rekordné kolo však Gracea nevynieslo na prvé miesto. To si naďalej drží 23-ročný Američan Spieth.

Mladý zámorský borec útočí na svoj tretí major titul v kariére. „Som spokojný, ako sa mi darí premieňať šance. Na tomto ihrisku je potrebná konzistentná práca a to si myslím, že je môj prípad,“ povedal golfista, ktorý nezahral ani jedno bogey v druhom kole a pripísal si 65 rán (-5).

Spieth má s celkovým skóre -11 náskok troch úderov pred druhým Američanom Mattom Kucharom, ktorý predvádza svoj najlepší výkon na turnaji veľkej štvorky vo svojej kariére. Doteraz bol najlepší delený tretí v roku 2012 na US Masters.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv