Neprehliadnite

Svet techniky

 

Slúchadlá Pryma 01
Pryma 01 sú slúchadlá ručne vyrábané v zázemí talianskeho domova Sonus faber. Pri pohľade na atypický mnohouholník tvoriaci mušľu slúchadiel je jasné, že produkt ponúka vysokú estetickú hodnotu. Hliníkový základ mušle je pokrytý luxusne pôsobiacim povrchom dostupným v mnohých variáciách, hoci modernosť a luxusný feeling sú všadeprítomné. Na každej krivke je cítiť ťah pera talentovaného a skúseného dizajnéra. Zvuk vyžarujú meniče s mylarovou membránou a magnetickým systémom založeným na neodýmových magnetoch a cievke z veľmi čistej medi. Slúchadlá majú „mobilnú“ impedanciu 32 ohmov, pracujú v rozsahu 10 – 25 000 Hz a ich citlivosť je 118 dB/1kHz/1 mW.

Tablet Lenovo Yoga Tab 3 Plus
Lenovo predstavilo novú verziu svojho vydareného multimediálneho tabletu. Yoga Tab 3 Plus je osadená 10,1-palcovou obrazovkou s rozlíšením 2K a vydrží až 18 hodín na jedno nabitie. O kvalitný zvuk sa starajú predné reproduktory JBL s technológiou Dolby Atmos. Tento tablet má okrem iného k dispozícii Lenovo Media Cast pre streamovanie médií a zdieľanie obsahu, umožňuje bezdrôtovo streamovať z tabletu na veľkú obrazovku televízoru. Na pripojenie je k dispozícii Wi-Fi, fungujúce v dvoch pásmach s dosahom prenosu až 20 metrov. Na reproduktory tabletu možno tiež streamovať hudbu zo smartfónu cez Bluetooth. Batéria s kapacitou 9 300 mAh nielenže vydrží pracovať 18 hodín na jedno nabitie, ale môže slúžiť tiež ako power banka pre smartfón.

AV prijímač Yamaha RX-V383
Štyri nové AV receivery z modelového radu na rok 2017 uviedla na trh Yamaha – RX-V383, RX-V483, RX-V583 a RX-V683. Všetky zhodne ponúknu HDMI s podporou 4K, HDR a Dolby Vision. Všetky modely majú takisto Bluetooth pre streamovanie hudby zo smartfónu alebo PC. Základný model RX-V383 ponúka 5.1 kanálový zosilňovač s výkonom 70 W na kanál (20 Hz až 20 000 Hz), nechýbajú štyri DHMI vstupy a jeden výstup, kompatibilný s 4K Ultra HD, vrátane HDR10, Dolby Vision, HLG (Hybrid Log-Gamma) a BT.2020. K dispozícii je aj čelný USB vstup. Zaujímavosťou je fakt, že je vybavený nielen Bluetooth prijímačom na streamovanie hudby, ale tiež Bluetooth vysielačom, takže môžete pripojiť napríklad bezdrôtové slúchadlá. Aj tento základný model má automatickú kalibráciu a optimalizáciu zvuku pomocou mikrofónu.

Pidipočítač Intel NUC 6CAYH
Doterajšie miniatúrne počítače s procesormi Intel a systémom Windows nezvládali moderný formát H.265 a takisto ani kvalitný výstup v 4K rozlíšení. To však mení nová generácia počítačov Intel NUC vrátane modelu Intel NUC 6CAYH. Intel tieto počítače predáva ako barebone, v základe teda obsahujú v škatuľke len dosku s procesorom a Wi-Fi kartu. Musíte si dokúpiť pamäť a disk – najlepšie SSD. Intel NUC 6CAYH poháňa procesor Celeron J3455 z nového radu Apollo Lake. Oproti predchádzajúcej generácii Celeron N3150 má o tretinu až polovicu vyšší výkon, ale predovšetkým hardvérovú akceleráciu nového formátu H.265. Toto všetko dopĺňa ešte konektor HDMI 2.0 s podporou CEC pre 4K výstup obrazu na základnej doske.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv