Neprehliadnite

DJ sa chce vrátiť na víťaznú vlnu

 

Svetová jednotka a vedúci hráč Fedex Cupu Dustin Johnson v poslednej dobe nežiari. Možno na to má vplyv aj nešťastné zranenie, ktoré si privodil pádom zo schodov a následne musel vynechať US Masters.

„DJ“ nehral prvý major sezóny kvôli tomu, že deň pred štartom sa vo svojej prenajatej vile v Auguste pošmykol na schodoch a po páde si poranil chrbát. Bolesť a zlá ohybnosť ho nepustili nakoniec na štart slávneho turnaja, ktorého víťaz sa tradične oblieka do zeleného saka.

Odvtedy idú športové výsledky Johnsona od „desiatich k piatim“. Pri posledných piatich štartoch totiž dvakrát neprešiel katom a ani raz neuhral Top 10. „Čo sa týka môjho chrbta, tak som mal bolesti a často som musel brať aj lieky. Ale nebolo to zase tak vážne, aby som nemohol hrať. Žiaľ teraz sa mi niekoľko turnajov nevydarilo, ale verím, že sa vrátim na víťaznú vlnú,“ poznamenal DJ.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv