Neprehliadnite

Ženský major US Open v New Jersey napokon bez Spilkovej

 

Najlepšia česká golfistka Klára Spilková sa tejto sezóne musí uspokojiť s účasťou na troch majoroch. V kvalifikácii na US Women’s Open totiž neuspela, keď jej v Buckinghamshire Golf Clubu chýbalo k štyrom postupovým priečkami šesť úderov.

Spilková však nemá dôvod na smútok. Vďaka svojmu čerstvému premiérovému triumfu na Ladies European Tour v Maroku si totiž už skôr zaistila účasť na augustovom Women’s British Open a septembrovému Evian Championship Okrem toho od svojho sponzora KPMG dostala pozvánku na Women’s PGA Championship, ktorý sa hrá v zámorí na prelomu júna a júla.

Dvojkolová kvalifikácia na US Women’s Open, ktorý je na programe v polovici júla v Trump National Golf Clube v New Jersey, však Spilkovej nevyšla. Stratu piatich úderov z prvého dejstva (77) v tom druhom nezmazala, navyše si pohoršila o ďalšie dve rany (74).

Česká profesionálka, ktorá v Maroku napodobnila historický úspech Slovenky Zuzany Kamasovej, obsadila napokon v spomínanej kvalifikácii 24. priečku so skóre +7. Celkovo boli v hre štyri voľné karty, ktoré pre seba získali škótska kráska Carly Boothová, Švédka Caroline Hedwallová (pozn. víťazka Allianz Ladies Slovak Open 2011 na Táľoch), ďalšia pohľadná Škótka Kelsey MacDonaldová a Meghan MacLarenová z Anglicka.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv