Neprehliadnite

Vo finále aj jednoruký hrdina

 

Obdivuhodný chlapec Tommy Morrissey ďalej statočne bojuje so svojim osudom. Napriek tomu, že má od narodenia len jednu ruku, prebojoval sa do amerického golfového národného finále chlapcov od siedmich do deviatich rokov. A tak si zahrá na slávnom ihrisku v Auguste, ktoré býva tradične dejiskom US Masters.

Finále súťaže Drive, Chip & Putt sa na slávnom ihrisku bude hrať v týždni pred úvodným majorom mužskej sezóny. Morrissey si na ňom budúci rok zahrá po triumfe v oblastnej kvalifikácii. Vo víťazstve mu nezabránil ani jeho hendikep. Svojim spôsobom je už známou golfovou hviezdou. Veľkým úsilím presadiť sa, ale aj svojim športovým umením, si už získal pozornosť fanúšikov aj profesionálov.

Zatiaľ najväčšej pozorosti sa Tommymu dostalo pred turnajom Honda Classic. V rámci špeciálnej „One Arm Challenge“ vyzýval na osemnástej jamke jedného profíka za druhým, ktorí sa spolu s ním snažili z 50 metrov trafiť čo najbližšie k jamke. Mohli hrať ale len jednou rukou ako on. Tommy napokon vyhral 56 duelov zo 46.

-jj-

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv