Neprehliadnite

Úspešný kvalifikant Stricker bude hrať na US Open v domácom prostredí

 

Päťdesiatročný golfista Steve Stricker si v kvalifikácii vybojoval účasť na 117. ročníku US Open. Americký borec sa na druhom major turnaji sezóny predstaví po prvý raz od roku 2014, navyše americké Open sa koná v jeho domácom prostredí.

Hostiteľským ihriskom je Erin Hills v mestečku Erin a štáte Wisconsin. Stricker je rodákom a stále žije v tomto 23. najväčšom štáte USA. Cestu na tohtoročný US Open však nemal zrovna vydláždenú. Musel prejsť náročnou dvojfázovou kvalifikáciou a až tento týždeň bolo jasné, že sa sa na turnaji zúčastní.

Na dvoch ihriskách v Memphise pred turnajom Fedex St. Jude Classic hral Stricker perfektne. V Germantown County Clube zahral za 65 a v Ridgeway za 67. Pre kapitána amerického výberu pro Prezidentský pohár veľká satisfakcia. „Som nesmierne nadšený. Podarilo sa to a budem doma hrať U.S. Open. Rodina, priatelia a fanúšikovia mi nesmierne fandili a podporovali ma. Za to im patrí veľká vďaka,“ uviedol Stricker.

Víťaz dvanástich turnajov na US PGA Tour nebol jediný, kto musel absolvovať tvrdú kvalifikáciu. Medzi úspešných kvalifikantov sa zaradili napríklad aj Stewart Cink, Keegan Bradley, Martin Laird, David Lingmerth alebo Jason Kokrak. Svoj istý štart majú hráči Top 10 z vlaňajšej sezóny, šampióni turnaja za posledných 10 rokov, najlepšia svetová 60-tka alebo napríklad šampióni ostatných majorov za posledných 5 rokov.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv