Neprehliadnite

Prvé eso v Sedíne

 

Tak, a je to tam. Na nedávno otvorenom ihrisku v Sedin Golf Resorte zaznamenali historicky prvý hole-in-one. V nedeľu 4. júna sa jeho autorom stal 39-ročný Ján Bariš, ktorý dosiahol eso na jamke číslo 17 z bielych odpalísk, pričom použil sedmičku železo. „S partiou kamarátov sme sa rozhodli otestovať po prvý raz nové ihrisko Sedín.

V prvom momente som zostal prekvapený z reakcie spoluhráčov, ktorí sa radovali, keď videli, ako sa loptička ukryla do jamky. Ja som tomu nemohol uveriť, až kým som neprišiel na grín. Takže som vlastne ani nevidel, ako padla do jamky. Celkovo môžem povedať, že zázemie aj ihrisko sú v Sedíne nádherné, ale faktom je, že hra na ihrisku určite vyžaduje veľa presnosti,“ uviedol člen Golfového a športového klubu Trenčín, ktorý prvý odpal a zelenú kartu absolvoval pred štyrmi rokmi v Piešťanoch.

V Sedíne mali nedávno ešte jeden dôvod na oslavu. Juniorský člen tamojšieho klubu Tadeáš „Teddy“ Teťák totiž vyhral s celkovým skóre 67/-5 kvalifikáciu na 70. ročník U.S. Junior Amateur Championship.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv