Neprehliadnite

„Lefty“ sa po štvrťstoročí rozišiel s kedíkom

 

Dlhoročná spolupráca medzi Philom Mickelsonom a Jimom „Bonesom“ Mackayom skončila po nedávnom turnaji FedEx St. Jude. Od roku 1992 nosil „Bones“ vak jedného z najúspešnejších hráčov americkej PGA Tour, pričom dočasne ho nahradí „Leftyho“ brat Tim.

Mickelson počas 25-rokov trvajúcej spolupráci s Mackayom vybojoval 41 profesionálnych titulov vrátane piatich majorov, 11 Ryder Cupov, či 11 Prezidentských pohárov. „Bolo to úžasných 25 rokov, ale teraz ideme každý svojou cestou. Philovi prajem len to najlepšie, a keď vyhrá, budem tým prvým, kto mu bude gratulovať,“ povedal Mackay, ktorý zrejme bez práce dlho nezostane .

„Lefty“ vysvetlil, že to nebolo rozhodnutie z minúty na minútu. „Nie je to unáhlené rozhodnutie na základe jednej udalosti alebo incidentu. Nastal ten správny čas posunúť sa ďalej. „Bones“ je úžasný človek a hráč, ktorý s ním bude spolupracovať, bude mať obrovské šťastie. Jim bol, je a bude pre mňa jedným z najdôležitejších ľudí na svete. Je súčasťou mojej rodiny,“ vysvetlil Mickelson.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv