Neprehliadnite

Kláre Spilkovej gratuloval aj slávny Gary Player

 

Nedávny historický triumf Kláry Spilkovej na podujatí Ladies European Tour (LET) nezostal bez odozvy nielen u našich českých susedov, ale aj v zahraničí. Jedna z najcennejších gratulácii prišla až z Juhaofrickej republiky od legendárneho Garyho Playera.

Deväťnásobný major šampión a víťaz 164 profesionálnych turnajov ocenil výkon českej profesionálke, ktorej poslal odkaz prostredníctvom sociálnej siete. „Fantastické víťazstvo pre teba Kláro Spilková aj pre tvoju krajinu, gratulujem! Výnimočný triumf, ku ktorému si došla zo zadných pozícii proti ťažkému súperovi,“ napísal Player na Twitteri.

Spilková dosiahla na vytúžené prvenstvo na turnaji Lally Meryem Cup vo svojej siedmej sezóne na LET, pričom na severe Afriky vyhrala o jeden úder pred favorizovanou Nórkou Suzann Pettersenovou. Mimochodom, rovnaký turnaj vyhrala v roku 2011 aj Slovenka Zuzany Kamasová.

Za víťazstvo v Maroku zinkasovala Spilková 67.500 eur, ale hlavne si ale vyslúžila rešpekt veľkej časti golfového sveta, keď vo svojich 22 rokoch zaznamenala historický úspech českého golfu.

Player nezabudol zdôrazniť, že Spilková pred finálovým kolom v Maroku strácala na prvé miesto štyri údery. Česká golfistka si polepšila v aktuálnom svetovom rebríčku o 147 miest, pričom momentálne okupuje 186. priečku.

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv