Neprehliadnite

Hviezdy deťom

 

Tretiu júnovú nedeľu sa v priestoroch Golfového a športového klubu Trenčín HOSS Sport Center na Novinách uskutočnila charitatívna akcia s názvom Hviezdy deťom. Výťažok z obľúbenej akcie, ktorá napísala už svoje deviate pokračovanie, priniesol sumu vo výške 18.000 eur a počas celej doby trvania už 123.000 eur.

Najväčším lákadlom programu bol tradičný turnaj osobností. Futbal tentoraz nahradili duely v atraktívnom plážovom futbale a plážovom volejbale. Na dvoch susediacich ihriskách sa predstavili celkovo štyri tímy. Tradične exkluzívne zastúpenie mal výber hokejistov vedený dvojicou Marián Hossa a Tomáš Tatar, pričom nechýbali ani Marcel Hossa, Richard Lintner a Dominik Graňák.

V tíme osobností boli okrem iných aj plážová volejbalistka Dominika Nestarcová, olympijskí víťazi vo vodnom slalome v kategórii C2 Ladislav a Peter Škantárovci. Tím Československého leva dirigovali zase Vladimír Kinder, Leo Gudas, Ľubomír Luhový a Ján Pardavý. Vo farbách AS Trenčín zasa nechýbali Igor Šemrinec, Peter Kleščík, Jakub Paur, James Lawrence, Desley Ubbink a ďalší.

„Každý rok sa snažíme oživiť akciu Hviezdy deťom o viaceré novinky. Tentoraz sme divákov pozývali do celkom nových priestorov. Štadión na Sihoti a Mierové námestie, ktoré privítali akciu v minulosti, sme s úspechom vymenili za atraktívne športové centrum HOSS na Novinách v Trenčíne,“ povedala manažérka projektu Petra Drábová.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv