Neprehliadnite

Hamšík v Alpinke

 

Ešte o deň skôr ako sa uskutočnil Art Film Fest Cup, bola košická Alpinka dejiskom zaujímavého charitatívneho projektu. Na východ republiky totiž pricestoval hviezdny futbalista SSC Neapol a slovenskej reprezentácie Marek Hamšík. Špílmacher talianskeho klubu, ktorý strávil niekoľko dní dovolenky na Slovensku, si zahral golf v spoločnosti trénera národného tímu Ján Kozáka.

Predtým, ako sa zúčastnil na golfovom turnaji, stihol Hamšík ešte navštíviť jednu zo základných škôl v metropole východu. Súčasťou spomínaného projektu bolo vyzbieranie finančných prostriedkov pre detskú futbalovú školu Jupi, v ktorej začínal s futbalom aj neapolský líder.

Celkovo sa vyzbieralo 22.150 eur. Hamšík, ktorý sa stal čestným členom Golfového klubu Alpinka, podľa očakávania na zelenom koberci za trénerom Kozákom zaostával. Nečudo, bývalý internacionál hráva golf už posledných sedem rokov pravidelne, ale o to napokon ani nešlo. V špeciálnej dražbe sa vydražilo množstvo zaujímavých artiklov.

Až štyritisíc eur zaplatil kupujúci za dres Hamšíka v zlato-čiernej edícii respektíve za jeho špeciálnu plaketu. Kopačka Hamšíka s menami jeho synov Chrisa a Lukasa vyšla jedného z kupujúcich na dvetisíc eur. V dražbe boli aj podpísané dresy Pepeho Reinu, Lorenza Insigneho, Josého Callejóna či Driesa Mertensa.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv