Neprehliadnite

Bývalý Singhov kedík: „Hráči podvádzajú skoro v každom kole“

 

Profesionálny kedík Kip Henley, ktorý po turnaji The Players Championship ukončil spoluprácu s Vijayom Singhom, šokoval svojimi vyjadreniami. Podľa jeho slov sa počas profesionálnych turnajov podvádza takmer v každom kole. „Ak si ľudia myslia, že k tomu nedochádza, tak sú blázni,“ uviedol Henley.

Henley sa údajne rozišiel so Singhom pre nezhody v otázke rozdelenia finančnej odmeny. „Pokiaľ caddie dáva pozor, rozumie pravidlám a pozná dobre, čo hráči robia, ako sa správajú a nenápadne ich pozoruje bez povšimnutia, môže vidieť veľa vecí,“ prezradil Henley svoju metódu.

Väčšina podvodov sa podľa neho odohráva na grínoch. Najčastejšie pri markovaní. „Práca s mincou veľa ukáže. Nie je to nezistiteľné, ale príliš sa to nedá kontrolovať. Vidieť to je ale skutočne dobre. A to nie je zďaleka jediná vec,“ uviedol kedík, ktorý si momentálne hľadá nového zamestnávateľa.

Čo sa týka odhalenia vinníkov a ich potrestania, tak podľa Henleyho US PGA Tour nemá šancu. „Podvádzať je divná, skutočne divná vec. Možná ma za to zabijú, ale pokiaľ sa niečo bláznivého nestane, caddie nemôže hráča nahlásiť. Proste to nemôže urobiť,“ myslí si Henley.

„Pravidlá hovoria, že to musíte hlásiť, ale pokiaľ niekto neporuší pravidlá úplne flagrantne, radšej sa pozeráte iným smerom,“ vysvetlil Henley a dodal: „Za toto som zrejme skončil. Moja kariéra je na konci.“

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv