Neprehliadnite

V Agame oslavovali Národný deň golfu

 

Golfoví nadšenci z GK Agama Koš sa rozhodli, že Národný deň golfu, ktorý bol na programe druhú májovú sobotu, poriadne oslávia. Pre golfistov bol pripravený hendikepový turnaj pod názvom CostaGolf Tour, na ktorom sa predstavilo 27 hráčov. Po tradičnom „welcome drinku“ prišiel na rad výborný guláš a išlo sa hrať.

Víťazom turnaja sa stal Václav Folbrecht, ktorý získal 41 stb. bodov, pričom HCP si zlepšil z 26,6 na 24,5. Druhý skončil Ján Striženec (37 stb. Bodov) a tretiu priečku obsadil Adrián Rexa (35 stb. Bodov). Spestrením turnaja bol fakt, že každý niečo vyhral. Napokon, podmienkou turnaja bolo, že každý musel doniesť do turnaja nejakú cenu. Prví traja si vybrali zo všetkých cien, a potom sa už ceny žrebovali podľa umiestnenia hráča.

Negolfisti si na najstaršom ihrisku na hornej Nitre mohli vyskúšať golf s klubovým PRO trénerom Jánom Štepanovským. Súčasne bola pre negolfistov pripravená súťaž v patovaní, ktorú ovládla Alena Najšlová. Druhé miesto v patovaní patrí Róbertovi Najšelovi, pomyselnú bronzovú priečku si vybojovala Michaela Kožáriková.

Po súťažnej časti podujatia a všetci odobrali všetci do „Párty stanu“, kde na nich už čakali dve pečené prasiatka, zaujímavá tombola a fantastický hudobník Henry Tóth. Na záver si účastníci akcie zaspievali hity od legendárnej kapely Taktici. „Veľké poďakovanie patrí nášmu ´ministrovi zábavy v klube´, Mirkovi Kožárikovi, ktorý sa už tradične podieľal na hudobnom programe,“ uviedla klubová prezidentka Petra Dzuriková.

V prestávke stihli organizátori ešte pokrstiť nového koníka plemena Írsky cob. Tieto nádherné kone chovajú v Koši priamo v areáli. „Novej kobylke sme dali meno- Chiara Alegra Poulain Jana II, Štefánia. Chiara je po taliansky slávna, Alegra – po španielsky veselá a Poulain- je po francúzsky žriebätko a Jana II je po Jánovi Pečovi II a Štefánia – po starostovi obce Koš- Štefanovi Zavadinkovi. Aj takto sa v Agame učíme cudzie jazyky a cibríme si pamäť,“ vysvetlila Dzuriková.

GK Agama, -jj-

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv