Neprehliadnite

Tiger Woods zaspal za volantom a skončil na polícii

 

Golfovú legendu Tigera Woodsa zadržala v pondelok ráno na Floride polícia. Je podozrivý z riadenia pod vplyvom návykových látok. Policajti hviezdneho športovca odviezli do väzenia v meste Jupiter, kde zostal niekoľko hodín. Woods uviedol, že nebol opitý, ale pod vplyvom liekov.

Policajti z okrsku Palm Beach, kam Jupiter spadá, zapísali zadržanie o 7:18 h miestneho času. Podľa zámorských médií však k tomu došlo už okolo tretej hodiny ráno. Woodsa po niekoľkých hodinách vo väzení prepustili na kauciu. Zatiaľ, čo server BBC uviedol, že kedysi najlepšie platený golfista planéty je obvinený z riadení pod vplyvom alkoholu, web CNN hovorí len o podozrení.

„Chápem závažnosť toho, čo som urobil, a preberám za to plnú zodpovednosť,“ uviedol Woods vo svojom pondelkovom vyhlásení. „Chcel by som, aby verejnosť vedela, že alkohol nemá so zatknutím nič spoločného. To, čo sa stalo, bola neočakávaná reakcia na predpísané lieky. Neuvedomil som si, že by ma zmes liekov mohla tak silno ovplyvniť,“ dodal Woods. Za svoje správanie sa ospravedlnil svojej rodine, priateľom a fanúšikom.

Polícia neskôr uviedla, že Woodsa našla ako spí za volantom svojho stojacieho auta, ktoré malo pustený motor a zapnuté svetlá. Slávny golfista bol zmätený, spolupracoval, ale hovoril mimoriadne pomaly a nezreteľne. Testom triezvosti na ceste neprešiel, dychová skúška však ukázala, že v tele nemal alkohol. Podľa oficiálnej policajnej správy Woods nahlásil užitie štyroch liekov. Jedným z nich bol vicodin, čo je liek na tíšenie bolesti, známy napríklad ze seriálu Dr. House, kde je na ňom závislá hlavná postava.

Štyridsaťjedenročný golfista je v rekonvalescencii po nedávnej operácii chrbta. Naposledy písal o svojom zdravotnom stave 24. mája. Operácia mu údajne uľavila od hroznej bolesti a údajne sa „takto dobre necítil už roky“. „Teraz sa naplno sústredím na rehabilitáciu a robím to, čo mi lekári povedia. Sústredím sa na krátkodobé ciele,“ povedal Woods minulý týždeň.

Štrnásťnásobný major šampión podstúpil v roku 2015 operáciu chrbta a na ihrisko sa vrátil až po 15 mesiacoch vlani v decembri. Po pár mesiacoch však musel znovu prerušiť kariéru, keď sa problémy so zadnou časťou tela tento rok vo februári opäť ozvali. Jeden z najúspešnejších golfistov všetkých čias nevyhral od roku 2013 žiadny turnaj, posledný veľký titul má z roku 2008.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv