Neprehliadnite

The Players Championship – 1. kolo: García sa blysol esom na slávnej jamke, vedú McGirt a Hughes

 

Španielsky golfista Sergio García trafil v úvodnom kole turnaja The Players Championship na jeden úder slávnu ostrovnú jamku číslo 17. Pri svojom prvom štarte od zisku zeleného saka na US Masters si v závere výrazne spravil chuť po nie príliš vydarenom dni.

García sa radoval na rovnakej jamke, na ktorej pred štyrmi rokmi utopil dve loptičky vo finálovom kole v súboji o výhru s Tigerom Woodsom. Vďaka íglu si vylepšil skóre na +1 za prvé dejstvo a figuruje na delenom 66. mieste. Po šiestich jamkách mal aj kvôli double bogey skóre +4. Na druhej deviatke ale pridal vedľa hole-in-one rovnako dve birdie a bogey a má šancu prejsť katom.

„Nebudem klamať, nemám za sebou skvelý deň. Zo začiatku som cítil ako úradujúci víťaz US Masters zbytočnú nervozitu,“ povedal García, ktorý pred mesiacom v Auguste vyhral svoj prvý major. Eso, ôsme na gríne sedemnástky obklopenom vodou v histórii turnaja, ho ale potešilo. „Trafil som to slušne a bolo pekné sledovať, ako sa loptička zniesla dole, dvakrát poskočila a vďaka rotácii sa stočila do jamky,“ popísal.

V čele turnaja na ihrisku Stadium Course, ktorý je označovaný za neoficiálny piaty major, sú s piatimi ranami pod par Američan William McGirt a Kanaďan Mackenzie Hughes. Prvý hráč sveta Dustin Johnson z USA je na delenom 32. mieste s odstupom štyroch úderov na čelo.

The Players Championship
Stadium Course, Ponte Vedra Beach, Florida (USA), PAR: 72
/Dotácia turnaja: 10,5 mil. USD/
1. William McGirt (USA) 67/-5 a Mackenzie Hughes (Kan.) 67/-5, 3. J.B. Holmes (USA) 68/-4, Alex Noren (Švéd.) 68/-4, Chez Reavie (USA) 68/-4 a Jon Rahm (Šp.) 68/-4, 7. Daniel Summerhays (USA) 69/-3, Francesco Molinari (Tal.) 69/-3, Louis Oosthuizen (JAR) 69/-3, Kyle Stanley (USA) 69/-3, Patrick Cantlay (USA) 69/-3, David Lingmerth (Švéd.) 69/-3, Brendan Steele (USA) 69/-3, Cody Gribble (USA) 69/-3, Si Woo Kim (Kór. Rep.) 69/-3, Daniel Berger (USA) 69/-3, Rafa Cabrera Bello (Šp.) 69/-3 a Blayne Barber (USA) 69/-3


-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv