Neprehliadnite

„Nie som zranený,“ tvrdí Rory McIlroy

 

Na nedávnom turnaji The Players Championship v Ponte Vedra Beach sa skôr trápil. Po každej dlhšej rane sa mu zjavil zvláštny až bolestivý výraz v tvári, ktorý sprevádzalo časté naťahovanie a občas aj neistá chôdza vydesila fanúšikov. Tí sa sami seba pýtali, či nie je zranený.

McIlroy sa na The Players musel vyrovnať so zlým patovaním a za celý turnaj nenašiel ten správny recept na gríny. „Teraz už to môžem povedať, necítil som sa najlepšie. Ale našťastie môžem všetkých upokojiť, nie som zranený,“ povedal Severný Ír, u ktorého vyšetrenie magnetickou rezonanciou nepotvrdilo žiadne zranenie v oblasti chrbta.

Druhý hráč svetového rebríčka by sa tak mal už čoskoro opäť zapojiť do súťažného kolotoča.„Našťastie som v poriadku. Dám si týždeň pauzu a nemal by som chýbať na BMW PGA Championship,“ prezradil McIlroy, ktorý v roku 2014 vo Wentworthe turnaj vyhral. Teraz patrí tento ívent s dotáciou 7 miliónov eur do novo vzniknutej Rolex Series a konať sa bude 25.-28. mája.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv