Neprehliadnite

McIlroy sa stal tvárou TaylorMade, údajne za 80 miliónov libier

 

Štvornásobný víťaz turnajov z kategórie major Rory McIlroy podpísal dlhodobú lukratívnu zmluvu s TaylorMade. Severný Ír bude mať kompletne celý vak od spomínanej značky a bude hrať aj s loptičkami tejto firmy. Podľa britských médii bol kontrakt podpísaný na čiastku 100 miliónov dolárov (91,894.872 eur).

Dvadsaťosemročný McIlroy hľadal nové palice od vlaňajšieho roku, keď oznámila spoločnosť Nike, že opúšťa segment golfového vybavenia. Najskôr sa zdalo, že by mohol skončiť v stajni Callaway, ale všetko je nakoniec inak.

„Moja budúcnosť je pevne v mojich rukách – preto som si zvolil TaylorMade,“ napísal McIlroy vo svojom vyhlásení. „V golfovom prostredí sa pohybujem už dlho a mal som možnosť vyskúšať množstvo palíc, ale ešte nikdy som nebol zo žiadnych palíc taký nadšený, ako som práve teraz.“

S čím hrá Rory McIlroy na turnaji The Players Championship:
Drajver: M2 Driver 9,5° so šaftom Mitsubishi Rayon Kuro Kage Silver 70 XTS
Fervejové drevá: M2 13,5° so šaftom Mitsubishi Rayon Tensei CK Blue 90TX šaftom a M2 19° s Fujikura Pro P95
Železá: P750 Tour Proto Železa 3-4 so šaftom True Temper Project X 7.0; železá 5-9 Rors Proto so šaftom True Temper Project X 7.0.
Vedžky: Milled Grind Wedge 48°, 54° a 60° na šaftoch True Temper Project X 6,5
Loptička: TP5x (s číslom 22).

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv