Neprehliadnite

Langer dobehol Nicklausa v počte získaných majorov, ale medzi seniormi

 

Legendárny golfista Jack Nicklaus má vážneho soka. Počas svojej aktívnej kariéry získal síce nedostihnuteľných 18 major trofejí (pozn. Tiger Woods má 14), ale na seniorskom okruhu „len“ osem, pričom tento výkon nedávno vyrovnal Bernhard Langer.

Nemecký veterán symbolicky ovládol turnaj The Tradition, čo je posledný seniorský major, ktorý Nicklaus v roku 1996 vyhral. Pre Langera ide o druhé víťazstvo na tomto turnaji, keď obhájil vlaňajší titul. Vo svojich 59 rokoch, ale ešte rozhodne nemá v pláne končiť.

„Áno, je to príjemný pocit. Veľa ľudí nemôže povedať, že sa Jackovi Nicklausovi vyrovná v čomkoľvek. Vyhrať rovnaký počet majorov na tejto sérii ako on je vynikajúce a som z toho nadšený,“ priznal dvojnásobný víťaz US Masters Langer. „Stále som ale za ním na klasickej tour.“

To boli Langerove jediné dva major triumfy na klasických grandslamoch. A hoci ešte pred troma rokmi skončil v Augustě v Top 10, nie je pravdepodobné, že ešte nejaký ďalší pridá. Medzi seniormi je všal situácia odlišná. Napokon, na PGA Tour Champions oslavoval od roku 2007 už 31-krát. Naposledy cez víkend, keď so skóre -20 vyhral o päť rán pred Scottom McCarronom a Scottom Parelom.

 

-jj-

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv