Neprehliadnite

Japonka Mijazatová stratila motiváciu, po sezóne ukončí kariéru

 

Jedna z najpopulárnejších golfistiek a bývalá svetová jednotka Ai Mijazatová oznámila, že na konci tohto kalendárneho roku dobrovoľne opustí LPGA Tour. Tridsaťjedenročná rodáčka z dediny Higaši v prefektúre Okinawa získala počas aktívnej kariéry 26 profesionálnych titulov.

Tradične usmievavá deväťnásobná víťazka na LPGA Tour má za sebou veľký kus práce. V rodnom Japonsku priviedla ku golfu množstvo nových nadšencov a za 14 rokov, počas ktorých sa pohybovala medzi profesionálkami, sa vďaka svojmu pozitívnemu prístupu a ochote stala obľúbenou hráčkou fanúšikov, novinárov aj ostatných hráčok.

Len 157 centimetrov vysoká Mijazatová oznámila svoje rozhodnutie opustiť LPGA Tour na tlačovej konferencii v Tokiu. Dôvodom bola strata motivácie. „Je pre mňa veľmi náročné zostať stále tak motivovaná, ako skôr,“ prezradila golfistka, ktorá je známa pre svoj pomalý a jemný švih.

„Konzultovala som to so svojim psychológom a ten mi povedal, že to je bežné. Potom, čo som sa rozhodla, že toto je moje posledná sezóna, tak som teraz trochu viac motivovanejšia. Dostávam množstvo milých správ od ľudí, ktorí ma podporujú, a za to som im nesmierne vďačná.,“ uzavrela Mijazatová.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv