Neprehliadnite

Jack Nicklaus: „Tiger potrebuje našu pomoc“

 

Velikán svetového golfu Jack Nicklaus opäť raz ukázal svoju veľkosť. Osemnásťnásobný major víťaz totiž verí, že Tiger Woods potrebuje pomoc a podporu potom, ako dlhoročného lídra svetového rebríčka zatkla začiatkom tohto týždňa polícia na Floride.

Štrnásťnásobný major šampión sa minulý mesiac podrobil už štvrtej operácii chrbta a v tejto sezóne už zrejme súťažný golf hrať nebude. Legendárny Nicklaus však vyzýva, aby Tigera podporila golfová komunita.

„Som Tigerov fanúšik. Som Tigerov priateľ. Teraz sa kvôli nemu cítim zle,“ povedal Nicklaus pred štvrtkovým štartom íventu Memorial Tournament. „Myslím, že sa trápi. Želám mu všetko dobré. Dúfam, že sa z toho dostane a dúfam, že bude hrať znovu hrať súťažný golf. Potrebujeme však teraz veľa podpory od mnohých ľudí. A ja budem jedným z nich.“

Woodsa zatkla polícia potom, ako ho našla späť za volantom zaparkovaného auta a nebol schopný absolvovať pohybové testy. Prítomnosť alkoholu sa však u neho nepotvrdila, pričom samotný golfista uviedol, že bol omámený kvôli štyrom druhom liekov, ktoré užil.

“Samozrejme, neviem čo sa tam úplne stalo, ako to bude pokračovať. Cítim však, že Tiger trpí. Tiger je môj priateľ. Jeho prínos pre golf je nezmazateľný. Myslím si, že teraz potrebuje našu pomoc. Takže mu želáme veľa úspechov,“ dodal Nicklaus.

Po poslednom chirurgickom zákroku chrbta sa zdá, že Woods už nebude nikdy schopný dobehnúť Nicklausa v počte major trofejí. “Už som to Tigerovi povedal a hovorili sme o tom možno stokrát. Existuje niekto, kto chce vidieť, ako prekonávajú jeho rekord? Samozrejme, že nie. Lenže chcem, aby Tiger nemal zdravotné problémy a o vyrovnanie rekordu sa aspoň pokúsil,“ reagoval Nicklaus.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv