Neprehliadnite

Fanúšikovia sa môžu tešiť, na US Open sa kvalifikoval aj bradatý „Beef“ Johnston

 

Nová kultová postava Andrew „Beef“ Johnston figuruje medzi pätnástimi hráčmi, ktorí sa na ihrisku v anglickom Walton Heathe kvalifikovali na major turnaj US Open 2017. Bradatý Brit, ktorý je otvoreným fanúšikom „fast foodov“, zahral kolá za 68 a 66 úderov vrátane dvoch íglov, čo mu stačilo na postupové deviate miesto.

Johnstonova prvá sezóna so štatútom člena US PGA Tour má relatívne pokojný priebeh, „Beef“ totiž skončil raz v Top 10 (pozn. Puerto Rico Open) a pri desiatich štartoch štyrikrát neprešiel katom. Na US Open sa kvalifikoval vlani po prvý raz a skončil na 54. priečke. Nasledujúci mesiac potom štartoval na British Open, kde sa blysol deviatym miestom.

Na major turnaj v Erin Hills sa kvalifikovali aj Aaron Rai, Haotong Li, Alexander Levy, Richie Ramsay, Bradley Dredge, Eddie Pepperell, George Coetzee či Brandon Stone. Naopak, bývalému kapitánovi európskeho rydercupového tímu Nicolasovi Colsaertsovi ušla miestenka o jediný úder, bývalý víťaz The Open Pádraig Harrington zasa neprešiel katom.

-jj-

 

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv