Neprehliadnite

Díler má terno, zistil že kúpil auto po McIlroyovi

 

Značné prekvapenie zažili zamestnanci predajcu ojazdených áut v severoírskom Warrenpointe, keď u jedného luxusného SUV Audi Q7 otvorili veľký technický preukaz. Ako prvého majiteľa vozu v ňom totiž našli Roryho McIlroye, aktuálnu golfovú svetovú dvojku. V tom momente bolo jasné, že si predajca urobí nielen skvelú reklamu, ale aj slušne zarobí.

Spoločnosť Morgan Cars dáva na trh luxusný ojazdený voz Audi Q7, ktorého rodokmeň najskôr slušne speňaží. Firma auto kúpila na začiatku mája, pričom vôbec netušila, komu v minulosti tiež patrilo. Trojlitrové audi v top verzii je staré šesť rokov a má najazdených necelých 130.000 km. Hneď prvý deň po jeho uvedení na trh vzbudilo veľký záujem.

„Voz sme kúpili od inej firmy. Predtým ho vlastnil Rory McIlroy a po ňom iná majiteľka,“ potvrdil informáciu majiteľ firmy Mark Morgan. „Už sme zaznamenali záujem niekoľkých ľudí – golfových fanúšikov, ktorí auto chcú kúpiť len preto, že sa v ňom vozil Rory,“ povedal díler pre britské médiá.

Morgan nezabudol dodať, že ľudia už na adresu auta vtipkujú. „Vraj máme radšej skontrolovať sedačky, čí nám tam Rory nezahral hole-in-one,“ smial sa predajca, ktorý jedným dychom dodal: „Je to skvelá pridaná hodnota.“

Nie je to údajne po prvý raz, čo Morgan predáva auto po slávnom športovcovi. Už v minulosti jeho firma ponúkala luxusný mercedes po Petrovi Schmeichelovi, legendárnom dánskom futbalovom brankárovi, ktorý sa stal legendou Manchesteru United. „Bol to model CL55 AMG a my sme si ponechali jeho poznávaciu značku, ktorá končila jeho iniciálkami PBS,“ zaspomínal Morgan.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv