Neprehliadnite

Woods má za sebou štvrtú operáciu od roku 2014

 

V poslednom čase najmä zámorské médiá informovali o zlepšenom zdravotnom stave Tigera Woodsa, no teraz vyšlo najavo, že sa podrobil ďalšiemu chirurgickému zákroku. Neočakávaná operácia chrbta je už štvrtou od roku 2014 a mala by odstrániť Tigerove chronické problémy a kŕče v dolnej časti chrbta.

Tiger podstúpil zákrok, ktorý si vyžiada dlhšiu dobu rekonvalescencie. „Môžeme očakávať, že akonáhle vytiahneme stehy, začne Tiger Woods s rehabilitáciou. Budeme musieť postupovať veľmi opatrne a pomaly, aby sa nič nenáhlilo,“ povedal lekár Richard Guyer.

Uznávaný newyorský odborník zo súkromnej kliniky Dr. Andrew Hecht vysvetlil dôvod ďalšej potrebnej operácie. „V predchádzajúcich prípadoch dochádzalo ku zaseknutiu nervov medzi stavcami, čo zapríčiňovalo spomínanú bolesť. Teraz bolo potrebné zamedziť treniu stavcov o seba, tak aby Woods nedostával kŕče,“ vysvetlil Hecht, ktorý odhaduje Woodsov návrat k súťažnému golfu za 5-6 mesiacov.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv